Понякога се налага да потърсите помощ при пренос и транспортиране на тежки и обемни предмети. Фирма АНКА 2004 София разполага с хамали които ще ви помогнат за товарене и разтоварване, пренасяне на тежки предмети до дома или извън домът ви. При смяна на жилището се налага да се пренесат огромни количества багажи много от които са чупливи и трябва да се внимава, в такива случаи ние ще ви гарантираме перфектното пренасяне с нашите професионални хамали. Разполагаме и с наш транспорт което ви спестява търсенето на друга фирма или ангажирането на приятели и познати.Работим на територията на София град и окръг но при нужда можем да предложим хамалските си услуги и до други населени места в България.
Хамалски услуги цени.

Цените на всички хамалски услуги са по договаряне с клиента. Когато в услугата е включен и транспорт „извозване“ услугата ви се поевтинява и излиза много по изгодно да използвате нас вместо да търсите друг транспорт.Допълнителни отстъпки ще ви направим ако наемете нашите хамали за повече от един работен ден, а доста често пренасяне на жилище не може да се изпълни в рамките на един ден.
Товарене и разтоварване от фирма Анка 2004 София.

Извършваме всякакви товаро разтоварни дейности и услуги. Можем да ви помогнем при товарене и разтоварване на строителни материали като тухли,керемиди, бетонни блокчета, пясък чакъл и др. Също така можем да разтоварим стока от камион във вашият склад магазин или заведение.

„Анка 2004“ София хамалски услуги