Ремонт и монтаж на хидроизолация на покриви от фирма „Анка 2004“ София

Фирмата е специализиране в полагането на рулонни и течни хидроизоционни  покрития. Работим в София град и област.

Полагането на ролкова хидроизолация изисква персонал с опит, тъй като е необходимо да се обърне специално внимание на шевовете между ролките, аераторите, капачките, парапетите и отдушниците на покрива. Един 1000 м² покрив има над 1 км. наставки и шевове. Практиката показва че компроментираните участъци на покрива в голяма степен се дължат на некачествени спойки между двата плата. Дори малък пропуск и отвор от няколко сантиметра може да отлепи огромна част от покритието

От качественото полагане на рулоните зависи безпроблемното и дълготрайно функциониране на вашият покрив.


 Полагане на нова хидроизолация в София

Препоръчително е монтажа монтажа на хидроизолацията е да се извърши  при сухо време. Старите покрития се премахват напълно след , което покривът трябва да се почисти  много добре дребни и едри частици  прах могат да попречат на  добрата спойка между бетона и мембраната.

  • Замазка се прави при нужда цялостна или частична Често се случва при демонтажа на битумната хидроизолзация да се отлепи и част от замазката или на да се забележат кухини, подутини и др. В такива случаи се взима решение  за цялостна или частична замазка на покрива.
  •  Грундирането е не по малко важен  елемент от от работният процес . Грунда се полага равномерно върху върху замазката  или бетонната плоча. След нанасянето на грунда е нужно технологично време тя да се втвърди.
  • Полагане на хидроизолацията  се извършва с газова горелка. Материалът трябва да се нагрее до определена температура, но без да се прегаря. Много важно при монтажа е  да се следи за добрата спойка в шевовете.

    Ремонт на хидроизолация в София

Въпреки че не се препоръчват частични ремонти и кърпежи на хидроизолация понякога се налага да се прибегне и до този способ за да се отсрочи цялостният ремонт.

Как може да се направи ремонт на хидроизолацията?

  • Оглежда се състоянието на покрива, като се търсят подутини на нашият език  ги наричаме „шапки“ Шапката се изрязва с  остър нож и участъка се почиства и грундира. Залепва се  ново парче .
  • Търсят се отлепени шевове. При намирането на такива  те се повдигат  внимателно , почистват се и се залепват.
  • Доста честно такива кърпежи отлагат цялостния ремонт с години.

Ремонт и монтаж на хидроизолация екипа от фирма „Анка 2004“ София ЕИК 201170089 управител Любен Янков Телефони за връзка: 0879464817 0894995865

Препоръчваме ви още :  https://pokrivni-sistemi.com