Ние разполагаме с наш транспорт специализиран за транспортиране на боклук и отпадъци, а също така подходящ за извозване на различни големи и малки предмети като мебели, мивки, вани и др. В зависимост от нуждите използваме микробус или камион. Можете да използвате наши работници за товаро разтоварна дейност при извозване на всички видове болкуци без значение от какъв произход са те.
Извозване в помощ на фирми.

Ако вие сте строителна фирма можете да се обърнете към нас като под изпълнител за да ви спестим много непривлекателен труд и да освободим обекта в който сте работили от ненужните строителни боклуци. За редовни наши клиенти ние предлагаме специални оферти на много изгодни цени.
Извозване – услуги за частни лица.

Вие можете да наемете наш транспорт за пренос на покъщнина като например преместването на вашият дом. Също така можем да ви предложим помощ при транспортиране на едрогабаритни предмети в град София и близките до София населени места. Ако вие имате нужда от подобен тип услуги можете да разчитате на нас от фирма АНКА 2004. Обадете ни се и ще останете доволни.