Изкопаване на канали в бетон фирма „Анка 2004“ София

Изкопаваме – изкъртваме канали в бетон с всякаква дебелина. Разполагаме с професионални къртачни инструменти. Работим прецизно и спазваме зададените ни размери. Фирма Анка 2004 София спазва всички правила за безопастност при работа на открито и закрито, като преди започване на работният процес работниците се запознават с особеностите на поставената им задача. Дълбочината и широчината на бетонният канал за нас са без значение, практиката си сме се срещали с всякакви задачи: Изкопаване на канали за тръбопроводи, кабели, дренажни канали, канал за ремонт на автомобил в гараж и тн.


Работниците на  фирма Анка 2004 София  са млади и енергични, работят бързо и спазват обещаните срокове, не влизат в пререкания с възложителя и се съобразяват с неговите препоръки, пристигат винаги на време и не се плашат от атмосферните условия.Работим без почивен ден.Цените за къртене на канал в бетон са по споразумение с клиента и се договарят на място при огледа на обекта.

При нужда след изкопаването на канала товарим извозваме бетонните отпадъци до депо за строителни отпадъци Враждебна – София.

Доверете се на екипа от фирма „Анка 2004“ София  ЕИК 201170089  управител Любен Янков Телефони за връзка:  0879464817   0894995865