Фирма „Анка – 2004“ София. Изкопаване на канали за кабели

Предлагаме различни изкопни дейности в София град и област. Една от тях е ръчно или машинно изкопаване на канали за кабели. Изкопни дейности за полагане или разкриване на кабели с всякакъв диаметър. В двор, градина или тясно пространство където не може да влезе  багер или друга тежка техника работим ръчно с кирка и лопата. Също така изкопаваме канали за кабели в бетон, асфалтова настилка зидария и тн. За изкопна дейност в бетон фирма „Анка 2004 София“ разполага с всякакви леки ударно пробивни електически и ръчни инструменти. Работим с частни клиенти и фирми от  София. Цената на услугата се договаря след оглед, който извършваме безплатно.

При разкриване на кабел се работи внимателно и прецизно за да не се наруши неговата цялост. При работа в бетон или зидария често се налага използването на чук и секач, особено , когато се налага да се разкрие кабел за ремонт или връзка.Дълбочината и широчината на канала се спазват с висока точност, така като се изисква от клиента.

Канал за кабел можем да изкопаем ръчно с лопата и кирка в двора на вилата, в градината и на всякъде, където е необходим ръчен труд в рамките  на Софийска област.Нашата бригада е съставена от енергични работници, които изпълняват бързо възложените им задачи.

Доверете се на екипа от фирма „Анка 2004“ София  ЕИК 201170089  управител Любен Янков Телефони за връзка:  0879464817   0894995865