Фирма „Анка 2004“ – София предлага услуги свързани с изкопната дейност.  

При нужда от ръчно или механизирано изкопаване на канали, шахти, ями и др. ние можем да ви помогнем. Ръчният труд не е от най-приятните занимания, но често се налага да се използва , особено в трудно достъпните за тежката техника места. Нашите енергични работници се справят отлично, както с лопатата и кирката , така и с къртачи и перфоратори за работа в бетон.   Тази услуга се предлага като на ВиК фирми, така и на частни лица. При авария на водопроводна тръба в мазето или на двора  можете да ни потърсите за да свършим тази работа вместо вас. Изкопаването на канал  в бетон или зидария за полагане на нов тръбопровод или ремонт на стария се извършва внимателно в ситуации при които може да се засегне кабел или друг тръбопровод. Изкопаваме канали в дворове, гаражи и навсякъде където е необходимо в Софийска област. Работим без почивен ден уговорката става по телефона , цените се уговарят на място след като извършим безплатен оглед на обекта. Заплащането се извършва след приключване на работния процес.

Изкопаване на канали за полагане на тръбопроводи всякакъв диаметър . Подготовка за полагане на тръбопровода и помощ за заравянето му след като вече е положен . Фирма Анка – 2004 – София работи бързо и коректно.

Машинни изкопни дейности – изкопаване на канали с тежка техника. 

Разполагаме с необходимата техника за изкопни работи с багер, бобкат, трамбовачни машини, необходими за зариване на изкопаните канали и трамбоване на терена. Работим в град София и област.

Доверете се на екипа от фирма „Анка 2004“ София  ЕИК 201170089  управител Любен Янков Телефони за връзка:  0879464817   0894995865