Търсите бригада за ръчно изкопаване на канал в София ?  Фирма „Анка 2004“ е на ваше разположение

Там където е невъзможно да влезе техника ние можем да ви помогнем като ви спестим този тежък труд.С кирка и лопата ще изкопаем канала от който имате нужда на необходимата дълбочина за кратко време. Ръчното изкопаване има предимства които не са за пренебрегване това са : опазване на вашата собственост, запазване на тревни площи с отделянето на чимове, намаляване на риска от повреждане на тръбопроводи и кабели. 
При нужда от бригада за изкопни дейности с много ръчен труд можете да се доверите на нашите работници. Работим бързо на цени по договаряне след оглед и среща с клиента на работната площадка. 
Ръчното изкопаване на канали не е особено привлекателна дейност и изисква много ръчен труд, но това нас не ни плаши бригадата ни е съставена от млади и енергични работници от София , фитнес с лопата, кирка и бригадирска количка защо не? Не ни плашат също и атмосферните условия в студ и пек ние сме на линия. 

За какво можем да ви бъдем полезни?
  • Изкопни дейности с  ръчен труд кирка, лопата, бригадирска количка.
  • Изкопаване на канал за кабел или тръбопровод.
  • Изкопаване на ями, дренажни канали ръчно или със строителна техника.
  • Физически труд , като обща работа.

Доверете се на екипа от фирма „Анка 2004“ София  ЕИК 201170089  управител Любен Янков Телефони за връзка:  0879464817   0894995865