Фирма „АНКА 2004“ София предлага качествено почистване след строителство и ремонт. Тази услуга е подходяща за всички които нямат време да извършат чистенето на сградата си след ремонта или строителни дейности. При появила ви се необходимост от такава услуга в София град и област вие можете да се доверите на енергичният екип от фирма „АНКА 2004“ София. Ние ще свършим поставената от вас задача в максимално кратък срок при това на изгодна цена. Ще пристигнем на посоченото място с всички необходими инструменти за да почистим старателно строителният обект. Разполагаме с наши чували и всичко почистено ще бъде събрано в тях. При нужда можете да се възползвате от другата ни услуга „ИЗВОЗВАНЕ“ ние ще натоварим всички строителни отпадъци и боклуци събрани след чистенето и ще ги транспортираме до депото за боклук и строителни отпадъци.
Чистене на гаражи дворове мазета складове.

Можете да разчитате на нашата бригада когато имате нужда от почистване на склад мазе офис или гараж.Без значение какъв е произхода на боклука ние ви гарантираме че ще си свършим качествено работата, като ви спестим много усилия и пот.

Почистване след ремонт „Анка 2004“ София  ЕИК 201170089  управител Любен Янков Телефони за връзка:  0879464817   0894995865