Предлагаме къртене на всякакви строителни материали като бетон, тухли, мозайка, гранитогрес, всички видове замазка, плочки в банята, мивки и тоалетни чинии в  София град и област..Много фирми които се занимават с монтаж на фаянс и теракот не харесват дейности като къртене и изнасяне на чували с отпадъци образувани след къртенето, за тяхно и ваше улеснение ние предлагаме точно такъв вид услуги. Ще изкъртим всички стари фаянсови плочки в банята ви ще отстраним старата мозайка или мазилка след което ще изчистим терена и ще го подготвим за следващата фаза от ремонта на жилището ви.Къртенето на най устойчивият материал – бетонът не представлява никаква трудност за нашите момчета въоръжени с мощни къртачни машини.
Къртене на комини тераси и стени в София

Къртене на комините се налага когато те са запушени трайно и сте опитвали всички възможни начини за отпушването им в подобни случаи можете да разчитате на фирма АНКА2004 София.

Къртене на стари тераси е често поръчвана услуга която изпълняваме бързо и качествено. Все по често хората разширяват жилището си като заемат площ от терасата си. В подобни случай често се налага изкъртването на част от тухлите на терасата за да се изида отново според новия проект на собственика.

Къртенето на стени извършваме когато решите да монтирате нова врата, да съедините съседни стаи и др.Без значение от какво са направени изкъртването в стена е лесна работа за нашият екип. Единственото което е нужно да направите при такава необходимост е да ни се обадите.

Къртене на бетон, тухли, мозайка, замазка и плочки от фирма „Анка 2004“ София  ЕИК 201170089  управител Любен Янков Телефони за връзка:  0879464817   0894995865